Tarda de jocs criminals de taula | Activitat en família

Dinamitza: Joan Bramona | CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA

Aquesta activitat per a famílies, forma part del programa de la Setmana Negra de Cardedeu #TEMPSMORT24. L’hora d’inici és les 17.17 h.

Voleu passar una estona d’allò més divertida, engrescadora i detectivesca? Si teniu entre 7 i 12 anys, feu pinya familiar i veniu a la nostra sala especial de jocs de taula per resoldre misteris, descobrir enigmes i identificar sospitosos en família. Dues hores per posar a prova les vostres capacitats d’observació, deducció, interrogació i ocultació.

Estrenarem un munt de jocs que després us podreu emportar en préstec.

I també podreu jugar als jocs de detectius bestials que han estat un èxit des que els van incorporar al nostre >fons especial “Club d’investigació”.

Si ja els heu jugat abans, podeu ensenyar els altres participants; i, si no, descobrireu un grapat de bons jocs.

Apunteu-vos la data del 22 de març a l’agenda, engresqueu els vostres familiars amb un estimulant “Juga amb mi!”, formeu un equip familiar (mínim 1 adult + 1 infant) i feu la vostra INSCRIPCIÓ AQUÍ per garantir-vos un lloc a la tarda de jocs de taula més “criminals”…

* Si no esteu segurs de la vostra assistència, aviseu amb temps perquè altra família pugui apuntar-se, si us plau. Recordeu que això de jugar és seriós.