Tarda de jocs de taula de misteris bestials | Activitat en família

Amb aquesta activitat per a famílies, la Biblioteca enceta la Setmana Negra de Cardedeu #TEMPSMORT23.

Voleu passar una estona d’allò més divertida, engrescadora i detectivesca? Si teniu entre 7 i 12 anys, feu pinya familiar i veniu a la nostra sala especial de jocs de taula per resoldre misteris, descobrir enigmes i identificar sospitosos en família. Dues hores per posar a prova les vostres capacitats d’observació, deducció, interrogació i ocultació.

Estrenarem un munt de jocs que després us podreu emportar en préstec. Jocs com aquests…

Si ja els heu jugat abans, podeu ensenyar els altres participants; i, si no, descobrireu un grapat de bons jocs protagonitzats per animals detectius. Perquè aquesta primavera el CLUB D’INVESTIGACIÓ acull una gran selecció d’històries de misteri “bestials”. (Pareu atenció, perquè tenim preparades algunes sorpreses que us agradaran moooolt!).

Apunteu-vos la data del 20 de març a l’agenda, engresqueu els vostres familiars amb un estimulant “Juga amb mi!”, formeu un equip familiar (mínim 1 adult + 1 infant) i feu la vostra INSCRIPCIÓ AQUÍ per garantir-vos un lloc a la tarda de jocs de taula de misteris bestials.

* Si no esteu segurs de la vostra assistència, aviseu amb temps perquè altra família pugui apuntar-se, si us plau. Recordeu que això de jugar és seriós.