TRAÇ, Tertúlia de Còmic
Hoy es el último dia del resto de tu vida d’Ulli Lust

Sinopsi
Durant l’estiu de 1984, dues joves punkis austríaques, Ulli i Edi, decideixen de cop anar-se’n a Itàlia, sense documentació ni cap altre equipatge que el seu sac de dormir i la roba que porten posada. El seu periple durarà dos mesos i les portarà de Viena a Nàpols, passant per Verona i Roma, i acabant a Sicília. Per culpa d’un engany, totes dues se separen i coneixen a yonkis, pintors de carrer, l’atàvic masclisme italià i capos de la màfia que malgrat la guerra sorda que està esdevenint entre la màfia de Palerm, manifesten un interès més que preocupant cap a elles dues. Ulli aviat s’adonarà que la seva simple insistència en la preservació del seu dret bàsic a la privadesa xoca frontalment amb els valors arcaics d’una societat masclista i acabarà desembocant en una guerra en què ella es troba sota foc constant i indiscriminat. Avui és el darrer dia de la resta de la teva vida és el relat autobiogràfic d’aquest viatge, que l’Ulli i l’Edi continuaran fins al final, malgrat els entrrebancs. Una comèdia dramàtica sobre el preu de la llibertat, els conflictes de gènere i la pèrdua de confiança.
L’autora:

Ulli Lust és una dibuixant austríaca (Wien 1967) que viu i treballa a Berlín des del 1995. Cofundadora del grup berlinès Monogatari, va estudiar Disseny de la Comunicació a la Fachhochschule Weißensee. Es va unir als seus companys Jens Harder, Tim Dinter, Kathi Kaeppel, Mawil and Kai Pfeiffer, per treballar en noves formes narratives. El 2001 el grup va publicar ‘Alltagsspionage’ el seu debut al còmic on cada artista dibuixava un reportatge sobre Berlín . Lust és molt activa en còmic periodístic i autobiogràfic i en relats eròtics. El 2005 va fundar la seva editorial de llibres electrònics.

La tertúlia està conduïda per Sergi Portela.

Com obtenir el còmic? Poseu-vos en contacte amb la Biblioteca de Cardedeu i us informarem: b.cardedeu.mv@diba.cat i 938 71 14 17