Viure per escriure o escriure per viure
Taller d’escriptura

“L’escriptura és la prova irrefutable del pensament”

L’escriptura és un acte que està present en molts moments del nostre dia a dia: des que escrivim una nota per la professora del nostre fill o quan anotem en un post-it un recordatori pel nostre company de pis, … Les seves funcions són infinites: anotar, recordar, plasmar, explicar una història, expressar sentiments o, senzillament, crear.

Allò que treballarem en aquest taller són precisament aquestes tres últimes funcions. Com explicar una història, filtrada pels nostres ulls, d’una manera original i que atrapi al nostre lector, perquè si bé és cert que tots sabem escriure, allò que diferencia un bon narrador d’un altre és COM escriu i no QUÈ escriu.

Programa. El curs s’estructura en 9 sessions de dues hores
Calendari:  comencem el 19 d’octubre i seguirem tots els dijous fins al mes de desembre de 18h a 20h

preu: 75€
Inscripcions: cal fer-les a la Biblioteca de Cardedeu.

Qui imparteix el curs?
FO_alba-dalmau

Alba Dalmau Viure
Comunicòloga, cronista, màster en creació literària i autora de dues novel·les: Vonlenska (Premi Recull de Blanes 2011 i editada per Pagès Editors) , Bategant (Premi de l’Ametlla de Mar 2015 i editada per Cossetània Edicions) i un recull de contes: Estàndards ( XXXVIIIè Premi literari Vila d’Ascó). Autora també dels llibres d’artistes: On només hi havia un far i Estrena. Professora d’escriptura a l’escola Laboratori de Lletres de Barcelona.

Com a periodista, redactora d’un blog al Diari ARA, diari Nació Digital, La Directa i de la revista Núvol i Vallesos.