JORNADA IL·LUSTRA’M! 2022

Jornada d’artistes Il·lustra’m! 2022

Què és la jornada Il·lustra’m!
Durant la jornada, diferents artistes reben els contes originals escrits per infants.

Ja portem 11 anys!!!

Aquest any, el text es podrà fer arribar per avançat però es demanarà venir amb el text manuscrit en un paper DIN A4 el mateix dia 23.

D’11 a 13.30 h podreu gaudir veient com els i les artistes creen en directe les seves obres. Totes i tots tenen diferents tècniques.

La dinàmica és senzilla. L’infant tindrà assignat a un/a artista per a que li faci la il·lustració a partir del seu conte.

Si voleu participar entreu aquí.

Les places seran limitades i s’acceptaran per ordre d’arribada.

Atenció, és una activitat per a infants de 3 a 12 anys. (Als petits els pot ajudar un adult en la fase de creació).

Si encara tenim places podreu portar el conte el mateix dia 23 i demanar si es pot il·lustrar. Dependrà del volum de contes rebuts.

Què més trobarem?

  • Tindrem els racons Enguixada (per dibuixar amb guixos al terra), Fes el teu conte (espai per a la creació amb la paraula escrita) i Il·lustra! (espai per dibuixar lliure)
  • A les 12 h presentarem “El llibre de l’Il·lustra’m! 2021”, que mostra les obres de la passada edició! Si hi vas participar, cal que vinguis a recollir el teu exemplar.

Deixeu-vos omplir de color amb Il·lustra’m!

>> Inscriu la teva obra

Els 18 artistes confirmats per l’edició d’enguany son:

Míriam Garcia Romero
Maria Vidal Agulló
Daniel Camacho Rodríguez
Emma Montoliu
José Barranco
Alba Marina Rivera
Maria Luisa Baena Caparrós
Pol Cunyat Gas
Antonio Tur Torres
Rita Hervás
Magalí Lladó Morales
Antonio Ramos Pérez
Sergi Portela
José Miguel Álvarez Benítez
Rosa M. Hernandez
Ramón París
Ariadna Casas
Pilar Ors Córdoba

 

IL·LUSTRA’M! 2022 | Convocatòria

El dissabte 23 d’abril, Diada de Sant Jordi, ens tornarem a veure! Infants i artistes… tots estem convocats a l’exterior de la Biblioteca, per celebrar l’edició d’enguany que recupera el fantàstic format presencial.

Passos per participar a l’Il·lustra’m! 2022:

  1. Inventeu-vos un conte, un poema, una cançó… i escriviu-lo en un paper. Ep! no gaire llarg, el text no ha de tenir més de 150 paraules.
  2. Les paraules no cal que les compteu una a una. Si ho escriviu en un document “Word” us les compta automàticament… pim, pam!
  3. Agafeu un ordinador, connecteu-vos a Internet, i cliqueu damunt d’aquest enllaç
  4. Us apareixerà un formulari que és on heu de posar les vostres dades personals i on heu d’escriure el vostre conte, poesia, lletra de cançó… I Sobretot!! no us oblideu de clicar damunt del botó: Envia, un cop hagueu acabat.

Per cert…!
La vostra creació, la podeu gravar mitjançant VOCAROO. En aquest cas l’aplicació us donarà un enllaç un cop ho hagueu enregistrat. Aquest és l’enllaç que haureu de copiar al formulari.

Qui hi pot participar?
La participació és oberta als petits amb edats d’entre els 3 i els 12 anys. Els adults podeu ajudar-los en la creació del seu text.

Fins quan puc participar-hi?
Termini de presentació d’escrits: 15 d’abril de 2022

Cal que tingueu present…
Que els artistes convidats fan aquesta activitat sense cap ànim de lucre i en voluntariat total. Si desitgeu fer-los un encàrrec, podeu, de manera privada, posar-vos-hi en contacte; la majoria dels professionals tenen pàgina web. La il·lustració que facin durant l’Il·lustra’m! està vinculada amb l’obra de l’infant i, per tant, serà de l’infant.

 

Inscriu la teva obra

 

IL·LUSTRA’M! (Edició a casa, 2021) | 23 d’abril

De nou, aquest any farem l’Il·lustra’m! en format virtual, però això no ens impedirà crear!
IL·LUSTRA’M! és una festa i de festa en necessitem molta!!

Des del dia 16 d’abril els artistes locals estan treballant de valent llegint els escrits que ens han fet arribar els nois i noies de Cardedeu i fent els primers esbossos per il·lustrar tot aquest imaginari infantil.

Quin artista il·lustrarà el meu escrit?

Això serà sorpresa!

Que passarà el dia 23?

Esteu atentes i atents a les nostres xarxes socials (@bibliocardedeu a Facebook, Twitter i Instagram) i a la nostra pàgina web (www.bibliotecacardedeu.cat).

A partir de les 17 h anirem penjant AQUÍ els treballs acabats (text + il·lustració) d’un en un. Cap a les 20:3 0h tots estaran disponibles a la web.

Us convidem a replicar i reenviar les obres que vagin apareixent i a omplir el món digital de dibuixos!