Els Micro… 2023

El passat dimarts 18 d’abril es va fer una presentació doble. D’una banda la dels guanyadors de Els Micro… 2023 i per altra banda la presentació del número 2 de la col·lecció L’Escriptura a escena.

Guanyadors Els Micro… 2023

Categoria de Microrelats:

En la categoria de microrelat es van presentar 79 textos vàlids de 46 autors diferents. Reunit el jurat, Maica Meseguer i Espada, David Terrades Isant i Oriol Puig Serradesanferm el 21 de març de 2023, van emetre el següent veredicte:

* Si voleu llegir el microrelat feu click a sobre de la imatge.

La il·lustradora dels punts de llibre d’enguany ha estat Eva Arrizabalaga

Eva Arrizabalaga (Barcelona, 1961). Fins els 18 anys va viure a Gràcia, damunt el taller de joieria del seu avi on hi passa moltes hores. L’any 1979 es trasllada a Marata i treballa durant cinc anys al taller que d’orgueneria que tenen el seu pare i germans. Estudia Belles Arts a la Universitat de Barcelona del 1980 al 1985 on es llicencia en l’especialitat de Pintura, sota la direcció del pintor Joan Hernandez Pijuan. Del 1985 fins al 1991 viu a Califòrnia i més tard, del 1986 al 1989 aprèn del pintor Nathan Oliveira a la Universitat de Stanford la tècnica del monotip. El 1992 es trasllada amb la seva família a Cardedeu on gràcies a un germà, que li compra un espai, té des de l’any 2000 el seu taller de pintura on pinta i fa classes. Ha exposat a Califòrnia, Espanya, França i Alemanya.

Categoria Microteatre

En la categoria de microteatre s’han presentat quinze textos de quinze autors diferents. Reunit el jurat, Albert Pijuan i Hereu, Xavier Ripoll Tarré i Olga Vinyals Martori el 21 de març de 2023 emeten el següent veredicte:

  • Sola d’Isaac Badia
  • Rotonda Land de Reyes Barragán
  • L’eixam d’Eloi Benet Carbonell

Si voleu llegir-los us convidem a visitar la pàgina PUBLICACIONS de la biblioteca.

Guanyadors en les edicions passades