Roger Simó (autor local)

Roger Simó

© Roger Simó

WEB OFICIAL

APIC

TUMBLR

 • Instagram: @rogersimca
 • Facebook: @RogerSimo10
 • Twitter: @RogerSimo1
 • CONTACTE:
  rogersimca@yahoo.es

  Roger Simó Carles

  Si voleu saber qui sóc, com sóc, què penso, mireu els meus dibuixos, allí hi és tot.

  En Roger s’ha convertit en la persona que hauria envejat de petit: algú que viu del dibuix. De petit solia fer gargots al marge dels llibres escolars, ara les editorials deixen espais perquè pugui fer les il·lustracions. Publica a diferents països; la il·lustració és un llenguatge universal. Emplea tècniques tradicionals i digitals en el seu treball.

  A Roger li agrada inventar històries per a la seva filla i el seu fill, i algunes d’aquestes històries s’han publicat a revistes infantils. Li encanta dibuixar i passar temps amb la seva família. Viu envoltat de natura en una ciutat propera a la ciutat de Barcelona, ​​Catalunya.

  “M’he convertit en la persona que de petit hauria envejat: em dedico a dibuixar. He passat de fer-ho als marges dels llibres de l’escola a dibuixar en uns espais que els editors deixen expressament per a mi. Publico les meves il·lustracions en uns quants països: sé dibuixar en molts idiomes.

  Com a escriptor he publicat uns quants contes per a nens i nenes a la revista Cavall Fort, i un àlbum, que també vaig il·lustrar, on parlo de la relació amb el meu primer fill. M’agradaria escriure més, però no hi ha res més creatiu que criar dos fills, i això demana molt de temps.”

  » Destacats

  Ell i jo

  Text: Roger Simó
  Il·lustració: Roger Simó

  Baula, 2015 (Col·lecció Capsa de Contes)

  “Ell i jo” és com un regal d’efecte balsàmic: un cant sincer a l’amor generòs entre un fill i el seu pare”.

  És un conte que dona una visió molt tendra del lligam que existeix entre fill i pare. Tot el seu contingut, les frases, les paraules, les il·lustracions ens arriben al cor, que és d’on surten tots aquest sentiments d’amor, alegria i dedicació.

  El seu autor i il·lustrador Roger Simó ha sabut plasmar a la perfecció la relació que s’estableix amb un fill, tant amb el text com amb les imatges senzilles i divertides alhora.

  És un llibre amb lletra lligada pels nens que comencen a llegir.

 • Resenya de Caterina Valriu a Faristol
 • Comprovar disponibilitat