» Documents disponibles a la biblioteca sobre realització i edició de vídeo

Destacats

PRODUCCIÓ I DIRECCIÓ CINEMATOGRÀFICA

Suport als participants

Des de la Biblioteca Marc de Vilalba volen incentivar la vostra participació en aquesta edició dels Premis Finestra 2020.

A continuació us oferim una sèrie de continguts que us poden ajudar a organitzat-vos i a fer les vostres creacions: suggeriments de llibres interessants, exemples de booktrailers, idees creatives, recomanacions per configurar els equips, materials de suport tècnic, documents (llibres, revistes, dvds…) sobre creació de vídeos (realització, edició, muntatge de so…), eines i webs de recursos en línia gratuïts… Esteu atentes a aquesta secció que anirem actualitzant…

No deixeu passar l’oportunitat de consultar la pàgina web del Festival de Cinema Cardoterror de Cardedeu per conèixer la seva programació i projectes.

» Bases del concurs

» Idees per la tria d’obres literàries

» Booktrailers guanyadors a les edicions anteriors

» Exemples de booktrailers creatius

» Documents disponibles a la biblioteca sobre realització i edició de vídeo

» Recursos gràfics en línia gratuïts

» Què és el tràiler d’un llibre?

És un vídeo de curta durada que, semblant als que es fan per anunciar una pel·lícula, serveixen per a promocionar un llibre. Es tracta d’una obra suggeridora que, sense explicar-ne tota la trama ni el seu final, capta l’atenció del lector i li genera interés i/o curiositat per a llegir el llibre. Els tràilers de llibres són coneguts per la seva definició en anglès com a booktrailers.

Biblioteca Marc de Vilalba i Festival de Cinema Cardoterror convoquen la IIIa Edició dels Premis Finestra de Booktrailers. Us animeu a participar?