Premis Finestra Booktrailers

JA TENIM GUANYADORES I GUANYADORS!

 

 

 

Concurs de tràilers de llibres Premis Finestra de la Biblioteca Marc de Vilalba i del Festival de Cinema Cardoterror de Cardedeu.

Què és el tràiler d’un llibre?
Es tracta d’un petit vídeo, semblant als que fan per anunciar una pel·lícula, per tal de promocionar un llibre. Es tracta d’una obra suggeridora que, sense explicar-ne tota la trama ni el seu final, genera que el lector vulgui llegir la història captant la seva atenció.
Els tràilers de llibres són coneguts per la seva definició en anglès com a Booktrailers.
Poden participar en el concurs les persones entre 12 (nascuts l’any 2006) i 18 anys (nascuts l’any 2000).

Què cal per participar-hi?
a) Equips de persones d’un mínim de dues persones i un màxim de quatre.
b) Cada equip pot presentar dos tràilers al concurs.
c) L’obra ha de correspondre a un llibre de terror, fantasia i/o ciència-ficció. Pot ser narrativa, còmic, poesia, etc.
Per buscar llibres a les biblioteques, podeu consultar el Catàleg Aladí aquí.
d) La durada màxima del tràiler ha de ser 120 segons.
e) L’obra ha de ser inèdita i no es pot haver presentat a cap altre concurs ni haver-se fet pública abans del concurs.

Premis:
 1r Premi finestra
 2n Premi finestra
 3r Premi finestra
 Premi finestra especial Biblioteca-Cardoterror*
*A l’acció ha d’aparèixer la biblioteca o algun element del Cardoterror, com ara samarreta, espai, pel·lícula visionada al festival…

Premis
1r premi: Per a cada integrant. 1 Subscripció d’un mes a la plataforma de pel·lícules Filmin – Una entrada per a una sessió del Festival Cardoterror 2018 i merchandising oficial – Val per visionar pel·lícules al Cinema Esbarjo – Lot de llibres – Diploma acreditatiu.
2n premi: Per a cada integrant. 1 Subscripció d’un mes a la plataforma de pel·lícules Filmin Una entrada per a una sessió del Festival Cardoterror 2018 i merchandising oficial – Val per visionar pel·lícules al Cinema Esbarjo – Lot de llibres – Diploma acreditatiu.
3r premi: Per a cada integrant. Una entrada per a una sessió del Festival Cardoterror 2018 i merchandising oficial – Val per visionar pel·lícules al Cinema Esbarjo – Lot de llibres – Diploma acreditatiu.
Premi finestra especial Biblioteca-Cardoterror*: Per a cada integrant. Val per visionar pel·lícules al Cinema Esbarjo – Una entrada per a una sessió del Festival Cardoterror 2018 i merchandising oficial – Diploma acreditatiu
*Aquest premi no és acumulable si el vídeo guanyador també té un dels tres premis abans esmentats.

Com participar-hi?

Els terminis de presentació d’obres són: Del 4 de juny al 16 d’octubre de 2018.
Fer arribar els vídeos a [email protected] i els organitzadors els penjaran al seu canal de Youtube creat per a l’ocasió. Els organitzadors faran avís del moment en què es facin públics a la xarxa. Per fer arribar el vídeo podeu fer servir l’eina wetransfer, que permet l’enviament d’arxius de gran pes.
Omplir el formulari de participació que trobareu a la pàgina web de la biblioteca, del Cardoterror o al següent enllaç.
Cal Inserir a la presentació (com a primer fotograma) del vídeo, la imatge del logotip del concurs que trobareu a la pàgina web de la biblioteca i del Cardoterror.

Podeu descarregar el logotip aquí: DESCARREGA PREMIS FINESTRA PRESENTEN

Jurat:
El jurat estarà format per una persona de la Biblioteca Marc de Vilalba de Cardedeu, una persona del Festival Cardoterror, un/a artista plàstic i una persona relacionada amb el món audiovisual.

Criteris de valoració:
Qualitat artística. Heu pensat la gamma de colors? Els espais? Els moviments de càmera, etc?
Creativitat. Ésser original i sorprendre és tot un repte.
Qualitat tècnica. Com estan fetes les coses, els tipus de plans, s’entén tot bé?…

Lliurament de premis
L’acte de lliurament de premis es realitzarà durant la celebració del Cardoterror 2018 (del 25 al 28 d’octubre de 2018) al Cinema Esbarjo de Cardedeu.
Es podran visionar els deu vídeos més valorats. D’aquests deu vídeos en sortiran els guanyadors.
El lloc i la data seran comunicats a la web de la biblioteca i del Cardoterror i a les seves respectives xarxes socials.

La participació implica l’acceptació de les bases
Les obres presentades són propietat de/-ls autor/-s. Se n ‘autoritza la còpia, distribució i l’exhibició als organitzadors sempre que se n’especifiqui l’autoria i que no es faci servir amb finalitats comercials.
Les obres que participin al concurs seran de creació pròpia en la seva totalitat i els autors han de tenir els drets dels materials. (Per exemple, demaneu permís si heu d’utilitzar la portada d’un llibre determinat).
Els organitzadors declinen tota responsabilitat legal sobre el contingut dels booktrailers. Els autors són els únics responsables legals del document i del seu contingut.

No deixeu passar l’oportunitat de consultar la pàgina web del Festival de Cinema Cardoterror de Cardedeu per conèixer la seva programació i projectes.