#juvenil

Propostes literàries per a noies i nois adolescents

Llista Animes Club Otaku (maig, 2020)

La biblioteca també recomana… A ebiblio podeu veure més anime! A l’apartat pel·lícules seleccioneu “animació”.

Llista Animes Club Otaku (abril, 2020)

Aula d’estudis 2020

La Biblioteca de Cardedeu organitza tres periodes d’Aula d’estudis, fora de l’horari habitual de la Biblioteca. Aquest horari excepcional s’estableix per facilitar als estudiants espais tranquils que permetin l’estudi. El calendari de cada periode i els horaris excepcionals que us oferim a continuació contemplen les hores de biblioteca (que permet als ciutadans de fer préstec)… Llegir més »

Aula d’estudis (estiu 2019)

A la Biblioteca Marc de Vilalba disposes, des del dilluns 19 d’agost fins al 6 de setembre, de l’aula d’estudis d’estiu: horari d’apertura ampliat perquè puguis preparar els últims exàmens. Aprofita la tranquil·litat d’aquests dies per entomar amb èxit les últimes proves!

Aconsegueix un iPad aquest estiu… llegint!

Què és? Llegir té premi és un concurs de lectura pensat per gaudir del plaer de la lectura a l’estiu. Organitzat pel Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya i amb la col·laboració de Legiland Club.   A qui va dirigit? A joves lectors entre 8 i 16 anys com tu. El concurs compta amb dues… Llegir més »

Desconeguts de David Lozano

En aquesta ocasió parlarem d’un títol que ha estat, molt justament, destacat amb el premi Edebé de Literatura Juvenil d’aquest mateix any 2018. Parlem de Desconeguts, obra de David Lozano. Aquest autor també va guanyar el Premi Gran Angular de literatura juvenil al 2006 amb Donde surgen las sombras, va quedar finalista al Premi Hache… Llegir més »

Saps els horaris de les aules d’estudis (primavera 2019)?

A la Biblioteca Marc de Vilalba compteu des d’avui dimarts 21 de maig fins al 20 de juny amb l’aula d’estudis: horari d’apertura ampliat perquè pugueu entomar amb èxit l’últim tram del curs. Si el germà petit, el gos, Netflix o Fornite et distreuen a casa, vine a la biblioteca a preparar-te pels exàmens finals! A… Llegir més »

Guies de lectura #juvenil 2019

Aquí tens disponibles tres guies de lectura que hem preparat perquè puguis donar un cop d’ull i saber ràpidament quines aventures tens disponible a la secció de literatura juvenil a la teva biblioteca. Una guia per cada temàtica: Guia lectures Ciència-Ficció 2019 Guia lectures Fantasia 2019 Guia lectures Terror 2019 Recorda que, com s’indica a… Llegir més »

Vango. Entre cielo y tierra, de Timothée de Fombelle

Vango és una novel·la d’aventures trepidant, fascinant i inoblidable. La història arrenca amb el protagonista, Vango, un jove de dinou anys a punt de ser ordenat sacerdot a les portes de Notre-Dame. És l’any 1934, el període d’entreguerres. Els traumes col·lectius de la I Guerra Mundial, l’arribada un any abans de Hitler al poder a… Llegir més »