#juvenil

Propostes literàries per a noies i nois adolescents

Saps els horaris de les aules d’estudis (primavera 2019)?

A la Biblioteca Marc de Vilalba compteu des d’avui dimarts 21 de maig fins al 20 de juny amb l’aula d’estudis: horari d’apertura ampliat perquè pugueu entomar amb èxit l’últim tram del curs. Si el germà petit, el gos, Netflix o Fornite et distreuen a casa, vine a la biblioteca a preparar-te pels exàmens finals! A… Llegir més »

Guies de lectura #juvenil 2019

Aquí tens disponibles tres guies de lectura que hem preparat perquè puguis donar un cop d’ull i saber ràpidament quines aventures tens disponible a la secció de literatura juvenil a la teva biblioteca. Una guia per cada temàtica: Guia lectures Ciència-Ficció 2019 Guia lectures Fantasia 2019 Guia lectures Terror 2019 Recorda que, com s’indica a… Llegir més »

Vango. Entre cielo y tierra, de Timothée de Fombelle

Vango és una novel·la d’aventures trepidant, fascinant i inoblidable. La història arrenca amb el protagonista, Vango, un jove de dinou anys a punt de ser ordenat sacerdot a les portes de Notre-Dame. És l’any 1934, el període d’entreguerres. Els traumes col·lectius de la I Guerra Mundial, l’arribada un any abans de Hitler al poder a… Llegir més »