#juvenil

Propostes literàries per a noies i nois adolescents

Curs d’iniciació al cinema per a joves!

A CÀRREC DE L’ADRIÀ SAIZ Aprèn a fer servir les eines que tens a l’abast per crear una pel·lícula! El guió, els enquadraments, els moviments de càmera… i més! Per a joves a partir de 2n d’ESO Dimarts 4, 11 i 18 d’octubre, de 17 a 19 h Al centre juvenil La Paki (Vila Pakita)… Llegir més »

Curs d’iniciació al cinema per a joves!

Guionista belga, autor de la popular sèrie Casacas azules (no editada encara en català). Va participar a nombroses historietes de Cédric, Sammy, L’Agent 212, Mujeres de blanco, Pierre Tombal i Spirou i Fantasio.

Endolla’t

T’imagines que fóssim endolls amb cames i braços? “Plug&Play” vol que ens asseguem una estona a pensar com ens relacionem, ens toquem i com ens parlem entre nosaltres…

Llista Animes Club Otaku (maig, 2020)

La biblioteca també recomana… A ebiblio podeu veure més anime! A l’apartat pel·lícules seleccioneu “animació”.

Llista Animes Club Otaku (abril, 2020)

Aconsegueix un iPad aquest estiu… llegint!

Què és? Llegir té premi és un concurs de lectura pensat per gaudir del plaer de la lectura a l’estiu. Organitzat pel Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya i amb la col·laboració de Legiland Club.   A qui va dirigit? A joves lectors entre 8 i 16 anys com tu. El concurs compta amb dues… Llegir més »

Desconeguts de David Lozano

En aquesta ocasió parlarem d’un títol que ha estat, molt justament, destacat amb el premi Edebé de Literatura Juvenil d’aquest mateix any 2018. Parlem de Desconeguts, obra de David Lozano. Aquest autor també va guanyar el Premi Gran Angular de literatura juvenil al 2006 amb Donde surgen las sombras, va quedar finalista al Premi Hache… Llegir més »

Guies de lectura #juvenil 2019

Aquí tens disponibles tres guies de lectura que hem preparat perquè puguis donar un cop d’ull i saber ràpidament quines aventures tens disponible a la secció de literatura juvenil a la teva biblioteca. Una guia per cada temàtica: Guia lectures Ciència-Ficció 2019 Guia lectures Fantasia 2019 Guia lectures Terror 2019 Recorda que, com s’indica a… Llegir més »

Vango. Entre cielo y tierra, de Timothée de Fombelle

Vango és una novel·la d’aventures trepidant, fascinant i inoblidable. La història arrenca amb el protagonista, Vango, un jove de dinou anys a punt de ser ordenat sacerdot a les portes de Notre-Dame. És l’any 1934, el període d’entreguerres. Els traumes col·lectius de la I Guerra Mundial, l’arribada un any abans de Hitler al poder a… Llegir més »