Amb l’alè al clatell

S’han acabat les vacances d’estiu i a la comissaria d’Ystad la feina es reprèn amb normalitat. Les feines són les rutinàries i a l’inspector Wallander ja li està bé, perquè està força cansat. Només hi ha la denúncia d’una mare alarmada per la desaparició de la seva filla de divuit anys i dos amics més, que van marxar la nit de Sant Joan i que, setmanes més tard, encara no han donat senyals de vida.

Però les coses de sobte es compliquen. El policia i col·lega Svedberg ha desaparegut, i ningú sap on s’amaga, i mentre el busquen descobreixen que tenia una doble vida. I no només això, sinó que sembla que està relacionat amb la desaparició dels tres joves.

 

Estic estupenda!

Un còmic amb humor, per què les dones, noies, senyores, riguem! Riguem de les nostres pors, fòbies, estigmes socials, i tot allò que a certa edat representa que s’hauria de tenir fet, o no! Perquè el que de debò importa es porta millor del que es pensa, i perquè amb humor es diuen les coses d’una manera més civilitzada.

 

Los sueños de mi padre

Barack Obama va publicar aquest llibre al 1995, abans de ser president i també un any abans que arrenqués la seva carrera política, al ser escollit al Senat d’Illinois. El segon llibre que va escriure, La ausencia de esperanza, si que va ser escrit després de ser president dels Estats Units, cosa que es nota en el contingut de les dues publicacions.
Descobrim l’Obama adolescent, la seva situació a l’escola i en la societat. La relació que va tenir amb el radicalisme negre, on no s’hi va integrar del tot. Descobrirem la seva vida arran d’un fet que el va marcar profundament, la mort del seu pare en accident de trànsit, i que provoca en ell un viatge físic i emocional que el porta fins a Hawai i més tard a Kenia, per poder conciliar definitivament les diferents parts de la seva fragmentada herència.