Apps recomanades

Dictapicto: converteix el llenguatge oral en informació visual

Dictapicto és una aplicació que permet convertir en informació visual el llenguatge oral, la veu, en temps real i de forma deslocalitzada. Aquesta aplicació té com a objectiu millorar l’accés a la informació, facilitant la comprensió de l’entorn sense que familiars, veïns del barri o altres persones properes coneguin sistemes de comunicació augmentatius i alternatius…. Llegir més »

Waze: GPS, mapes, alertes i navegació en viu

Coneix sempre què està passant a la carretera amb Waze. Fins i tot si saps la ruta, Waze t’informa sobre el trànsit, obres, policia, accidents i molt més en temps real. Si hi ha embús a la teva ruta, Waze te la canviarà per estalviar temps. Coneix què està passant: alertes de trànsit, policia, perills… Llegir més »

Khan Academy: coneixement progressiu a l’abast de tothom

Descobreix com funcionen els cicles de Krebs! Avança en els fonaments de la geometria! O, si et sents atrevit, aprèn programació i crea les teves pròpies animacions digitals! Ja siguis estudiant, mestre, tutor, director de col·legi, o adult que torna a les classes després de 20 anys, la biblioteca de Khan Academy està disponible i… Llegir més »

Solar Walk Lite – Planetarium 3D: explora i descobreix els secrets del nostre sistema solar

Solar Walk Lite és una aplicació planetària 3D. Representa un simulador del sistema solar sensible al mateix temps que us permet explorar planetes, estrelles, satèl·lits, nans, asteroides, cometes i altres cossos celestes en temps real a l’espai extraterrestre. La versió Lite del conegut simulador del sistema solar Solar Walk és absolutament lliure i molt petita,… Llegir més »

ScratchJr: programació divertida per a infants de 5 a 7 anys

ScratchJr és un llenguatge de programació d’iniciació que permet als nens entre 5 i 7 anys crear històries interactives i jocs. Els nens combinen blocs gràfics de programació per fer que els personatges es moguin, saltin, ballin i cantin. Els nens poden modificar personatges amb l’editor gràfic, afegir veus i sons, fins i tot inserir… Llegir més »

FesCat:  L’app mòbil de les festes populars de Catalunya!

Amb aquesta app podeu estar al corrent de totes les festes populars que es celebren a Catalunya. Més de 15.000! A més, l’app compta amb diferents funcionalitats molt útils: Xarxa social: per estar informades sobre els esdeveniments de les festes populars de Catalunya. Àlbum de fotos: pots penjar les teves fotografies sobre les festes i… Llegir més »