Apps recomanades

Llibres de Jules Verne

Molts llibres de Jules Verne a l’abast de tothom. Per llegir quan i on vulguis, sense necessitat d’estar connectat! App disponible a Google Play

PaperColor: dibuix i pintura fàcil i divertit

PaperColor és una excel·lent aplicació pictòrica que imita el pinzell real per dibuixar i dibuixar. Fàcil per aprendre a pintar i dibuixar. PaperColor té diferents pinzells d’estils i biblioteca de colors. Ajuda a crear el dibuix perfecte. PaperColor és la millor aplicació de dibuix que podeu instal·lar al vostre telèfon o tauleta. Eines de dibuix… Llegir més »

Auctor: Generador d’històries i personatges

Auctor pretén ser el teu company diari per escriure històries o crear personatges limitats només per la imaginació. El fort component social de l’aplicació et donarà l’oportunitat que els teus amics i membres de la comunitat llegeixin i comparteixin les teves històries. Història Crea, gestiona, publica i comparteix les teves històries. Podeu triar escriure les seves… Llegir més »

Canva: disseny gràfic per a tothom

Canva fa que l’edició del disseny i el vídeo siguin increïblement senzilles (i divertides)! ? Creeu impressionants dissenys de logotips i cartells amb les vostres fotos i vídeos, fins i tot si no sou experts en disseny. Una aplicació de disseny gràfic lliure i versàtil: editor complet, creador d’informacions a Instagram, creador de vídeo, editor… Llegir més »

Duolingo: aprendre idiomes de forma fàcil i divertida

Aprendre espanyol, francès, alemany, italià, rus, portuguès, turc, holandès, irlandès, danès, suec, ucraïnès, esperanto, polonès, grec, hongarès, noruec, hebreu, gal·lès i anglès. Totalment divertit i gratuït. Nou! Swahili i romanès. Practiqueu les vostres habilitats de parlar, llegir, escoltar i escriure mentre feu un joc. Millorareu el vostre vocabulari i les vostres habilitats gramaticals contestant preguntes… Llegir més »

Caminantes de Relatos: llibre joc de rol

Ets un/a Caminant de Relats, algú amb el poder de viatjar entre històries, i a qui les criatures dels contes demanen ajuda per complir alguna missió. Però no podràs ajudar a ningú si abans no adoptes una forma literària amb la qual relacionar-te amb ells. Saga de llibre jocs a partir de 10 anys. Enfocats… Llegir més »

Dictapicto: converteix el llenguatge oral en informació visual

Dictapicto és una aplicació que permet convertir en informació visual el llenguatge oral, la veu, en temps real i de forma deslocalitzada. Aquesta aplicació té com a objectiu millorar l’accés a la informació, facilitant la comprensió de l’entorn sense que familiars, veïns del barri o altres persones properes coneguin sistemes de comunicació augmentatius i alternatius…. Llegir més »

Waze: GPS, mapes, alertes i navegació en viu

Coneix sempre què està passant a la carretera amb Waze. Fins i tot si saps la ruta, Waze t’informa sobre el trànsit, obres, policia, accidents i molt més en temps real. Si hi ha embús a la teva ruta, Waze te la canviarà per estalviar temps. Coneix què està passant: alertes de trànsit, policia, perills… Llegir més »

Khan Academy: coneixement progressiu a l’abast de tothom

Descobreix com funcionen els cicles de Krebs! Avança en els fonaments de la geometria! O, si et sents atrevit, aprèn programació i crea les teves pròpies animacions digitals! Ja siguis estudiant, mestre, tutor, director de col·legi, o adult que torna a les classes després de 20 anys, la biblioteca de Khan Academy està disponible i… Llegir més »

Solar Walk Lite – Planetarium 3D: explora i descobreix els secrets del nostre sistema solar

Solar Walk Lite és una aplicació planetària 3D. Representa un simulador del sistema solar sensible al mateix temps que us permet explorar planetes, estrelles, satèl·lits, nans, asteroides, cometes i altres cossos celestes en temps real a l’espai extraterrestre. La versió Lite del conegut simulador del sistema solar Solar Walk és absolutament lliure i molt petita,… Llegir més »

ScratchJr: programació divertida per a infants de 5 a 7 anys

ScratchJr és un llenguatge de programació d’iniciació que permet als nens entre 5 i 7 anys crear històries interactives i jocs. Els nens combinen blocs gràfics de programació per fer que els personatges es moguin, saltin, ballin i cantin. Els nens poden modificar personatges amb l’editor gràfic, afegir veus i sons, fins i tot inserir… Llegir més »

FesCat:  L’app mòbil de les festes populars de Catalunya!

Amb aquesta app podeu estar al corrent de totes les festes populars que es celebren a Catalunya. Més de 15.000! A més, l’app compta amb diferents funcionalitats molt útils: Xarxa social: per estar informades sobre els esdeveniments de les festes populars de Catalunya. Àlbum de fotos: pots penjar les teves fotografies sobre les festes i… Llegir més »